Junction Moama

Located in Moama NSW, Junction was all about creating a sophisticated yet relaxed culinary destination within the already-expansive offerings at the Moama Bowling Club. Working alongside Altis Architecture, our design focused on engaging with the club’s youthful and worldly clientele of locals and seasonal visitors. We were challenged to create flexible, intimate pockets for smaller groups within the large club. Bringing a bespoke charm to the restaurant, the design incorporates a myriad of distinct spaces, all in-tune with needs of staff and patrons and sensitive to the changing atmosphere and user flow. Much more than just a restaurant; this project includes a cocktail lounge, wine bar, cellar room, outdoor terraces and alfresco dining.

 

Awards

Master Builder Award 2015, Regional Commercial Builder of the Year (NSW), KGB Constructions

Shortlist 2015, National Eat, Drink, Design Awards

Shortlist 2015, National Interior Design Excellence Awards (IDEA)

More from Hospitality:

More from Interior Design: