The Bartley Hotel

Rolling back the wooden barn door, new life has been breathed back into the iconic West Lakes local, channelling a laid-back lake house feel with a contemporary vibe.

With the brief to maximise the space and allow each area to become more accessible, our team reconfigured the front bar to include a new function room and enclosed the outdoor dining area to allow for an indoor/outdoor environment. Patrons can now sit fireside on the deck, enjoying the open fire pit on those frostier Adelaide nights, while the perfect backdrop was created by orientating all aspects of the design towards the view of the lake. A natural and weathered look was achieved through the use of rich timber features, stonework and a fresh colour palette.

The regeneration has turned heads in the west community and drawn in a new, younger crowd to the local favourite.

More from Hospitality: